Home  | Nieuw(tje)sbrief Opheffingsuitverkoop  | Kennismaken maken met de Native American Flute  | Winkel Foto's  | Hoe kan ik bestellen?  | Help Als Het Misgaat Met Bestellen  | Openingstijden/ Plattegrond
    Ajapajapam, De Nieuwe Tijds Winkel -
 Winkelwagen  [Nederlands]
Zoek
Producten
  Indianen Fluiten/ Drums
  Boeken
  Atman-Buddhi Concentration
  Tom Kenyon
  Asher Quinn
  Doreen Virtue
  Gabriëlle Roth
  CD / DVD / Video
  Kundalini Boeken
  Kundalini Muziek
  Tachyon Energie
  Tarot
  Orakelvormen
  Verzamelaars (Tarot e.d.)
  Diverse Spelen
  Wicca/ Heksen
  Zuivere Geuren
  Gezondheid
  Healing Arts
  Helende Symbolen
  Verrassingen
Extra
  Nieuw(tje)sbrief Opheffingsuitverkoop
  Kennismaken maken met de Native American Flute
  Winkel Foto's
  Kontakt
  Alg. Leveringsvoorwaarden
  Service
  Hoe kan ik bestellen?
  Openingstijden/ Plattegrond
 Gezondheid |  | 

Op de artikelen in deze groep geldt nu een korting van 10 % (tenzij anders bij het artikel zelf vermeld.)


  1-2 -Volgende »
Gezondheid door Ontslakking    
  Peter Jentschura & Josef Lohkamper
Wie is niet geïnteresseerd in de volgende vragen: wat is verouderen? Wat is genot? Waarom heeft een vrouw cellulitis? Waarom verliest een man zijn haar? Wat gebeurt er met de stofwisseling van de vrouw tijdens de menopauze? Wat is de oorzaak van de moderne beschavingsziekten (civilisatose)? Wat is gezondheid? Wat is ziekte? Hoe zorg ik ervoor dat mijn lichaam gezond en mooi blijft? Hoe kan ik mij ontslakken? Welke zuren vergiftigen ons lichaam? Hoe kan ik slakken oplossen en zuren neutraliseren? Hoe kan je bij zwangerschap bv tandpijn, haarverlies, striemen, pukkels en aambeien voorkomen? En hoe kan ik de lege opslagplaatsen van mineralen in huid, haar (-bodem), tanden, nagels, botten en bloedvaten weer vullen?
Antwoord op deze vragen en nog vele, vele meer vind je in dit unieke boek, dat er voor zal zorgen dat je je eigen lichaam en dat van anderen zult gaan bekijken met totaal andere ogen en volkomen nieuwe kennis. Dit boek is niet minder dan revolutionair te noemen in de kijk op ziekte en gezondheid. Welvaartsziekten worden verdeeld in ver-etsing, ont-mineralisering, afzetting en uitscheiding. Tegelijk biedt dit boek een totaal ander inzicht in (de mogelijkheden tot) genezing. Fantastisch boek! 


  24,50 euro
Aantal
Gezondheid door Ontslakking
 
MeineBase Badzout    
  750 gram
Basische lichaamsverzorging met een pH-waarde van het badwater van ca. 8,5. Meine Base Badzout is uitstekend geschikt voor ligbaden, zitbaden en douchebaden, maar ook voor hand- en voetbaden. Ook voor massages, tandverzorging en basische spoelingen van neus, mond en keel is Meine Base Badzout zeer bruikbaar. Door de osmotische werking stimuleert Meine Base de huid om zuren en gifstoffen uit te scheiden en ondersteunt daarbij het zelfvettende vermogen van de huid. Meine Base bevat mineraalzouten en voert mineralen zoals ijzer en silicium aan.
Tijdens het baden worden de afvalstoffen door het lichaam uitgescheiden en worden de dode huidcellen van het lichaam als het ware losgeweekt. Hierdoor worden de talgklieren geactiveerd en ontstaat er een natuurlijke en gezonde beschermlaag op de huid. Na het bad zal uw huid zijdezacht aanvoelen, een bodylotion zal overbodig zijn. Deze verpakking is geschikt voor 100 voetbaden of 15 ligbaden. Als beschreven in het boek van Peter Jentschura & Josef Lohkamper: Gezondheid Door Ontslakking.
Let op: extra energetich versterkte werking door de de tot fijn poeder vermalen toevoeging van de edelstenen Agaat, Carneool, Citrien, Chrysopaas, Chalcedon, Saffier, Bergkristal en Onyx .  20,40 euro
Aantal
MeineBase Badzout
 
Superfoods in je Dagelijkse Leven    
  Thorsten Weiss & Jenny Bor
Veel voedingsmiddelen die worden aangeboden zijn 'leeg'. Ze kosten je meer energie dan ze je opleveren. Om jezelf goed te voeden heb je vitaal en levenschenkend voedsel nodig.
De natuur biedt ons producten die absoluut de benaming Superfood of Supervoedingsmiddel verdienen. Superfoods zijn natuurlijke levensmiddelen vol vitaminen, mineralen, enzymen en plantaardige eiwitten. Een voedingspatroon met Superfoods aangevuld met geneeskrachtige paddenstoelen en kruiden laat je lichaam zijn optimale gezondheid ontwikkelen.
Van meer dan veertig Superfoods - waaronder goji-bessen, rauwe cacao, hennep, papaja en spirulina - wordt de herkomst, samenstelling en werking beschreven. Bij alle Superfoods vind je eenvoudige, creatieve recepten, voornamelijk voor smoothies maar ook voor sap, marmelade, soep, desserts...
De werking van voedingsmiddelen in het lichaam wordt echter niet alleen door hun voedingsstoffenverhouding bepaald, maar ook door een respectvolle omgang ermee, vreugde bij de bereiding ervan en aandacht en liefde bij het eten zelf. Dit boek geeft je vele handreikingen om in een voedingsstijl te stappen van energetisch hoog vibrerend eten dat je cellen laat stralen.


  19,90 euro
Aantal
Superfoods in je Dagelijkse Leven
 
Het Energie Herstelplan    
  Marijke de Waal & Tanja Visser
Dit zeer aantrekkelijk vormgegeven boek biedt iedereen de mogelijkheid om door 'geneeskrachtig koken' zélf zijn conditie te verbeteren. Iedereen kan leren en ervaren wat goed of slecht is. Dit bewuste koken (met grondbeginselen o.a. uit de Chinese geneeskunde en de Ayurveda) is eigenlijk niets anders dan weer contact krijgen met je persoonlijke, gezonde en natuurlijke informatiebron: Jijzelf! Koken in de combinatie smakelijk en conditieverbeteraar wordt zo steeds leuker en spannender, omdat het haast een 'sport' wordt om te merken hoe je optimaal je energie uit je voeding kunt halen. De in dit boek opgenomen zeer smakelijke en makkelijk te bereiden recepten leveren de juiste voedingsmiddelen om de lever(-energie) en die van de spijsvertering en nieren weer op volle kracht te laten werken. Lekker!


  22,50 euro
Aantal
Het Energie Herstelplan
 
Natuurlijk en Gezond (Op)Voeden    
  Julia Kang
Dit is geen dieetboek of een opvoed boek voor ouders. Dit boek laat zien hoe je jezelf en kinderen Natuurlijk en Gezond kunt (op) voeden, met als resultaat een betere gezondheid en een passend gewicht. Voor jezelf uiteraard met een grote knipoog naar het voorvoegsel op en met de nadruk op voeden.
Maar gezondheid is meer dan voeding alleen. Leer naast gezond eten, stap voor stap, hoe je bepaalde verleidingen kunt weerstaan en misleidingen door de media, reclame, voedingsindustrie en de farmaceutische industrie, kunt herkennen en doorzien. Julia informeert je daarnaast, in samenwerking met een natuurarts, over alternatieven op het gebied van medicatie en geneeswijzen. Ontdek ook de eetcultuur van de Koreanen, die tot de gezondste en slankste mensen van de wereld behoren en krijg als bonus 40 lekkere, gezonde en eenvoudig te bereiden recepten uit zowel de Koreaanse als de Nederlandse keuken.
Dit is een boek met een serieuze boodschap. Net als het vorige boek is het weer helder en laagdrempelig geschreven èn met de nodige humor. Zo begint elk hoofdstuk met een uniek stripverhaal.
Of je nu zelf kinderen hebt of niet, dit boek bevat veel nuttige informatie voor iedereen die bewust met (zijn) gezondheid bezig is.


  22,50 euro
Aantal
Natuurlijk en Gezond (Op)Voeden
 
Tantrisch Ei / Energie-ei    
  (energie/ mineraal ei)
Op dit artikel geldt nu een korting van 20 %Dit mineraal-ei is ongeveer zo groot als een kippeneitje en er kan een koordje doorheen. Het is een eenvoudig hulpmiddel om meer in je onderbuik te wonen. Het ei is uitermate geschikt om je bekkenbodem-en vaginaspieren te verstevigen. Dit verhoogt weer het seksuele genot. Je brengt het in je vagina in en dankzij het koordje (bv neutrale tandzijde) kun je het er ook weer veilig uithalen. Het wordt ook wel yoni-ei of tantrisch ei genoemd. 
Positieve effekten: het gebruik van het energie-ei
• geeft een gevoel van stevigheid
• bevordert de energetisering en doorbloeding van de onderbuik en het vasthouden van energie
• verstevigt de bekkenbodemspieren en de vagina-spieren
• bestrijdt blaasincontinentie en orgaanverzakking. 
• bevordert het orgastisch vermogen
Je kunt de eieren in verschillend mineralen krijgen:  Laat je in je keuze vooral leiden door wat voor jou goed voelt. De meeste eieren zijn 45 bij 35 mm groot. De eieren hebben allemaal dezelfde prijs. Elk ei wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing en oefening.  nu in prijs verlaagd: van 35,00 of 39,95 voor....


  29,95 euro
Aantal
Tantrisch Ei / Energie-ei
 
Raster Bril    
  (Pinhole Glasses)
Op dit artikel geldt nu een korting van 20 %Beter zien met de Raster Bril! Een zo eenvoudige maar o zo doeltreffende manier om je gezichtsvermogen te verbeteren. Draag de Raster Bril elke dag minimaal een kwartiertje (wandelen, klussen, tv kijken, computeren etc.) en je blik wordt snel scherper. In het begin is het even wennen om door de vele gaatjes heen te kijken, maar na een paar minuten weet je niet beter. Maar, omdat je ogen meer hun best moeten doen om te 'focussen' train je op deze manier je oogspieren. Na een aantal keren zullen je ogen dat als vanzelf doen, waardoor je (weer) steeds beter gaat zien. Vooral mensen met een leesbril zullen deze kunnen laten rusten binnen 2 à 3 weken !!!
Daarnaast zorgt de bril ook voor rust in je ogen en daardoor werkt hij ontstressend en kan hij zelfs als zonnenbril gebruik worden.
We kunnen uit eigen ervaring vertellen dat het echt werkt. De bril is makkelijk op maat te maken; aanwijzingen hiervoor staan in het bijgevoegde (Engelstalige) boekwerkje, waarin ook gedetailleerd het principe van de bril, tips voor gebruik en oogoefeningen met en zonder bril. We hebben deze bril al eerder in het assortiment gehad voor euro 35,00. Maar nu, een betere bril en een andere leverancier, komt deze blikverbeteraar op ....


  29,00 euro
Aantal
Raster Bril
 
Zoutsteenlampje    
  (voor waxine)
Haliet (fossiel zoutkristal) is een prachtig materiaal om te zien en werkt ook gezondheid bevorderend. Het zout is 'versteend' en ongeveer 320 miljoen jaar oud. Van binnenuit verlicht verspreidt het een zeer aangenaam zacht oranje licht, dat een goede invloed heeft op rust en humeur. Zout trekt van nature vocht aan vanuit de lucht. Maar omdat Haliet versteend zout is wordt het vocht niet geabsorbeerd maar blijft aan de buitenkant van het zoutkristal. Bij verwarming (bv door een waxinelichtje) verdampt dit vocht en door de reactie met het zout bevat deze verdamping een overvloed aan negatieve ionen. Deze zorgen voor een gezonde atmosfeer en een fris gevoel van welbehagen. Verwarm je de lamp niet, dan zal (vooral in koude en vochtige ruimten) na verloop van tijd het vocht van het zout aflopen en een plasje vormen onder de lamp. Dus van tijd tot tijd verwarmen is essentieel. Maar pas op, er is veel namaak op de markt, vooral in de vorm van geperst zeezout, dat licht oranje gekleurd wordt in een chemisch badje. Deze lampen, meestal veel goedkoper, absorberen echter wel vocht en zullen dan langzaamaan uit elkaar gaan vallen. Onze waxine zoutlampen komen van de Pakistaanse kant van de Himalaya (eerlijke lonen, geen kinderarbeid etc.). Tijdelijk niet 12,50, maar .....


  10,00 euro
Aantal
Zoutsteenlampje
 
MeineBase Badzout    
  750 gram
Uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat dit basisch zout uitstekend werkt in de Neti Pot, beter nog dan Himalaya zout. Meine Base Badzout is niet alleen uitstekend geschikt voor ligbaden, zitbaden en douchebaden, maar ook voor spoelingen van neus, mond en keel is Meine Base Badzout zeer bruikbaar. Een mespuntje van dit zuivere en energetisch verrijkte**) zout is genoeg voor een neusspoeling (1 neusgat).

**) extra energetich versterkte werking door de de tot fijn poeder vermalen toevoeging van de edelstenen Agaat, Carneool, Citrien, Chrysopaas, Chalcedon, Saffier, Bergkristal en Onyx .  20,40 euro
Aantal
MeineBase Badzout
 
The Neti Pot for Better Health (boek)    
  Warren Jefferson
Wil je alles weten en vele toepassingen leren, dan zit je goed met dit boekje over de achtergronden, gebruik en helingsmethoden met de Neti Pot.


  12,50 euro
Aantal
The Neti Pot for Better Health (boek)
 
  1-2 -Volgende »
Winkelwagen
Aantal Product

 Winkelwagen

Aanbiedingen
Wij doen graag ons best voor je !