Home  | Nieuw(tje)sbrief Opheffingsuitverkoop  | Kennismaken maken met de Native American Flute  | Winkel Foto's  | Hoe kan ik bestellen?  | Help Als Het Misgaat Met Bestellen  | Openingstijden/ Plattegrond
    Ajapajapam, De Nieuwe Tijds Winkel -
 Winkelwagen  [Nederlands]
Zoek
Producten
  Indianen Fluiten/ Drums
  Boeken
  Atman-Buddhi Concentration
  Tom Kenyon
  Asher Quinn
  Doreen Virtue
  GabriŽlle Roth
  CD / DVD / Video
  Kundalini Boeken
  Kundalini Muziek
  Tachyon Energie
  Tarot
  Orakelvormen
  Verzamelaars (Tarot e.d.)
  Diverse Spelen
  Wicca/ Heksen
  Zuivere Geuren
  Gezondheid
  Healing Arts
  Helende Symbolen
  Verrassingen
Extra
  Nieuw(tje)sbrief Opheffingsuitverkoop
  Kennismaken maken met de Native American Flute
  Winkel Foto's
  Kontakt
  Alg. Leveringsvoorwaarden
  Service
  Hoe kan ik bestellen?
  Openingstijden/ Plattegrond
 Orakelvormen | Orakel kaarten | 
  1-2 -Volgende »
Engelenlicht Kaartjes    
  Cathelijne Filippo
Engelenlicht kaartjes: Inspiratie van de engelen en mystieke gidsen 


Deze orakelkaartjes brengen je in contact met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze nemen je aan de hand en brengen je inzichten op jouw levenspad.


Wil jij in directer contact staan met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren? Wil je leven vanuit je ziel en in samenwerking met je eigen Spirit Guide Team? Wil jij jouw eigen licht meer laten schijnen?
Deze orakelkaartjes zijn bij uitstek geschikt voor spiritueel geïnteresseerden, HSP's, engelenmensen (aarde engelen), lichtwerkers en ieder die houdt van het mystieke. 


Dit orakel bestaat uit 50 geïllustreerde kaartjes met begeleidende boodschappen:
-2 introductiekaartjes
-31 kaarten met engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren
-17 themakaarten die je op huidige levenslessen en positieve krachten wijzen


  14,95 euro
Aantal
Engelenlicht Kaartjes
 
De Kracht van de Aarde Orakel    
  Stacey Demarco
Iedereen heeft wel eens de ongelooflijke kracht van een bepaalde plaats gevoeld - of het nu een heilige plaats was, een adembenemend landschap, een oude tempel, een reusachtige graftombe, een spookachtige ruïne van een verloren beschaving, of misschien zelfs een heilige plek in je huis of tuin. Veel plaatsen op deze bijzondere planeet bevatten een energie die uitstijgt boven de werkelijke schoonheid ervan, die ons in verrukking brengen en gevoelens van bewondering opwekken.
De Kracht van de Aarde orakelkaarten verbindt ons weer met die realiteit en brengt de energie over van 41 van de meest indrukwekkende, heilige plaatsen op de wereld, en beschrijft het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.


  22,25 euro
Aantal
De Kracht van de Aarde Orakel
 
De Helende Kracht Van Engelen    
  Mario Duguay
Vroeger hadden wij veel van het werk van Mario Duguay in huis: posters, prints, boeken met afbeeldingen van zijn spirituele kunst. Het mooie van de werken van Duguay is, dat het geen 'plaatjes' zijn. Naast het feit dat het schitterende kunst is, zitten er vele lagen in verborgen die elk op hun beurt de één wel en de andere niet opvalt. Het spiegelt min of meer jouw inzichten. Maar helaas, de export verviel en wij konden geen werk meer van Duguay bestellen, tot telurstelling ook van vele liefhebbers. Daarom zijn we nu zo blij met deze prachtige kaartenset. De inspirerende orakelkaarten zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar jouw hart openen. Ze zullen je helpen om te communiceren met de engelen door je in contact te brengen met hun helende boodschappen van liefde en begeleiding. Je wordt zo als vanzelf naar een plek binnenin jezelf gevoerd, die gevuld is met hemelse wijsheid. Vraag je engelen om je naar de juiste kaarten en legging te leiden voor een antwoord op al je vragen en nieuwe inzichten. In het bijbehorende boekje vind je de betekenis van alle kaarten, zodat je ze juist kunt interpreteren en gebruiken om in contact te komen met de helende kracht van de engelen.


  20,95 euro
Aantal
De Helende Kracht Van Engelen
 
Fluisteringen van Liefde    
  Angela Hartfield & Josephine Wall
Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen. Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven. Prachtig getekend door Josephine Wall.


  22,25 euro
Aantal
Fluisteringen van Liefde
 
Orakel van de Verandering    
  Lucy Cavendish
Ben je bereid om te veranderen? Hiermee heb je grote geheimen in handen, die lang verborgen bleven. Met boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu voor jou zijn. Deze mystieke persoonlijkheden, de shapeshifters, bezitten de verborgen kennis van het verwisselen van gedaante, camoufleren, veranderen, onzichtbaarheid en metamorfose. Ze staan klaar om je eerlijk en instinctief te begeleiden in tijden van overgang en verandering. Ze willen je hun moed geven, nieuwe wegen wijzen, je helpen nieuwe ontdekkingen te doen, je aanmoedigen en je leren je vaardigheden te ontwikkelen om je aan te passen en te veranderen. Niet alleen om te overleven, maar ook om vooruit te komen en vrede, vreugde, vaardigheden en voldoening te vinden in een veranderende wereld. De handleiding met 164 bladzijden, geschreven door Lucy Cavendish, onthult de geschiedenis, de legenden, kennis en magie van de gedaanteverwisselaars, en geeft praktische leggingen voor accurate readings. Samen met de magnifieke kaarten van Jasmine Becket-Griffith, is het Orakel van de Verandering een unieke kaartenset die je kracht geeft.


  22,25 euro
Aantal
Orakel van de Verandering
 
Orakel van Schaduw en Licht    
  Lucy Cavendish & Jasmine Becket Griffith
Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, voor mystici, zoekers en zwervenden.
In het Orakel van Schaduw en Licht word je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot beschermelfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthouden en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten. Door in contact te treden met deze wonderbaarlijke wezens, zul je je moed, je intuïtie, je geluk en het geloof in je eigen ware zelf verder ontwikkelen.
Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 verfijnde kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies hoe je stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading kunt doen, voor jezelf en voor anderen. Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert ook voor jou een magische wereld!


  22,25 euro
Aantal
Orakel van Schaduw en Licht
 
De Vampiers    
  Lucy Cavendish
Hun belofte? Je bent niet alleen in deze donkere tijd.
Een uitzonderlijk deck, ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen.
Vaak was men bang of bekritiseerde men energieën van vampieren, maar vandaag bewijzen de verbazingwekkende Vamps dat ze onze bondgenoten zijn, en veel mensen helpen om door de donkere nacht van hun ziel te komen. De Vamps bieden een weg door de donkerte, door moeilijke tijden met hun wijsheid, eeuwenoude lessen, beproefde methoden om je te beschermen, geruststellend advies en uitdagingen voor onze imperfecte waarneming.
Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. (44 kaarten met boekje)


  22,25 euro
Aantal
De Vampiers
 
Orakel van de Zeemeerminnen    
  Lucy Cavendish
Meerminnen spreken tot de verbeelding en zijn de boodschappers tussen de wereld van de Oceaan en de wereld van de Mens. Meerminnen zijn lief, avontuurlijk, vriendelijk, uitdagend en ze kunnen je manieren leren om je verleden te helen, meer van jezelf te houden, echt te leven, je creativiteit te omarmen en het doel in je leven te ontdekken.
Wanneer je je verbindt met je Meerminnen, stap je in de grote wereld van het Vrouwelijk Goddelijke, die de kunst om liefde in je leven aan te trekken verhoogt, je zelfrespect vergroot, sensuele gelukzaligheid creëert en je laat gloeien van gezondheid en aantrekkelijke vitaliteit.
De 168 bladzijden tellende handleiding stroomt over van de magie van de meerminnen, bevat verhalen en anekdotes, geeft diepgaande boodschappen en duidelijke, accurate kaartleggingen om je te helpen de antwoorden te vinden voor jezelf, voor degenen van wie je houdt, of voor je cliënten.
Selena Fenech maakte de 45 schitterende kaarten voor dit orakel.


  22,25 euro
Aantal
Orakel van de Zeemeerminnen
 
Inspiratie Kaarten    
  Dr. Wayne W. Dyer
Wayne Dyer heeft al vele boeken op zijn naam staan, waarmee hij in de loop der jaren miljoenen mensen een helpende hand heeft kunnen toesteken. 'Positief en praktisch' zijn woorden die bij Dyer horen. Hij ontwierp deze 50 inspiratie (foto-)kaarten om iedereen te tonen dat inspiratie niet iets is dat je overkomt, maar wat je kunt ontwikkelen en sturen. Inspiratie is voor iedereen toegankelijk en blijkt, door het werken met deze prachtige kaarten, een voortdurende drijvende kracht waarop je zelf invloed op kunt uitoefenen. Door je te laten inspireren door deze kaarten zul je krachten ontdekken om je leven naar eigen inzichten in te delen. Dat is de weg naar de wereld van inspiratie, je uiteindelijke roeping.


  22,25 euro
Aantal
Inspiratie Kaarten
 
Engelenenergie Kaarten    
  IVOI
Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen! Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie. Tot nu toe is het niemand beter gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hogere sferen, kunstzinnig af te beelden. Iedere Energiekaart opent een deur naar het rijk van de engelen! Iedere Energiekaart werpt een lichtstraal uit hogere sferen op de aarde. Iedere Energiekaart begeleidt je op de weg door het leven van alledag - een onzichtbare engel aan je zijde. Een geschenk van de engelen voor de mensen.


  22,25 euro
Aantal
Engelenenergie Kaarten
 
  1-2 -Volgende »
Winkelwagen
Aantal Product

 Winkelwagen

Aanbiedingen
Wij doen graag ons best voor je !